Zaloguj się Kup abonament Korzyści i cennik
Tutaj jesteś: Strona główna » Surówka wykwintna
Słownik kulinarny | Przelicznik Wag | Sklep | Kontakt
Opcje przepisu:

Drukuj ten przepis
Małe zdjęcie
Komentarze
Duże zdjęcie
Dodaj do ulubionych
Dodaj notatkę
Składniki:
1 kapusta pekińska
pół puszki odsączonej kukurydzy konserwowej
papryka czerwona (niekoniecznie)
ogórek świeży ...
Sposób przygotowania:

Sos: Wszystko wymieszać razem. Sos powinien być lekko słodkawy.

Pekińską pokroić w paseczki, paprykę w drobną kostkę, ogórek na ćwiartki, kukurydzę odsączyć. Wymieszać to z sosem. P...

Wartości odżywcze:
Po zakupie abonamentu zobaczysz w tym miejscu szacunkowe wartości odżywcze przepisu (m.in. liczbę kalorii, zawartość białka, węglowodanów, tłuszczu oraz cholesterolu).

Otrzymasz także informacje na temat zalecanego dziennego spożycia.
Przepis dostępny po zakupie abonamentu
Dostęp do tego i wszystkich pozostałych przepisów, artykułów i porad dostępny jest po zalogowaniu i opłaceniu abonamentu.
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Otrzymasz dostęp do wszystkich przepisów, artykułów i porad. Otrzymasz informacje o wartościach odżywczych. Otrzymasz dostęp do strony bez reklam.
Już od 1,66 zł (z VAT) miesięcznie.
Sprawdź korzyści z EXTRA.smaczny.pl
Duuużo więcej przepisów i porad kulinarnych
Na EXTRA smacznym znajdziesz już aż 6426 sprawdzonych przepisów i 1495 porad kulinarnych! Wszystko to taniej niż miesięcznik w kiosku.
Liczysz kalorie?
U nas zobaczysz ile kalorii, białek, węglowodanów, tłuszczy i cholesterolu ma dana potrawa. W każdej chwili dostępny jest wygodny kalkulator kalorii.
Zero reklam
Jako użytkownik extra.smaczny.pl nie zobaczysz już na naszej stronie ani jednej reklamy. Przeglądasz serwis komfortowo i szybko!
Dodawaj własne przepisy
Załóż własną Internetową Książkę Kucharską i dziel się z nami własnymi przepisami i poradami. Dla każdego przepisu automatycznie wyliczymy kalorie i składniki odżywcze.
Dołącz do naszej społeczności!
Z extra.smaczny.pl skorzystały już tysiące użytkowników. Dołącz do nas, przeglądaj przepisy bez reklam i dziel się własnymi, sprawdzonymi recepturami. Zapraszamy!
Chcę skorzystać - kupuję abonament » Pełny cennik »
Miesięczny koszt korzystania z serwisu od 1,66 zł (z VAT)
Polecamy także podobne przepisy
Panel Smakowicza
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Kup abonament Korzyści i cennik
Skontaktuj się z nami:
Na czasie
Ciekawe artykuły
Autor: Dorota
Ocena: 4.94
Czy skórkę pomarańczy można z czystym sumieniem wyrzucić. Okazuje się, że po odpowiednich zabiegach może ona być bardzo przydatnym składnikiem naszych wypieków. Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Cukinia jest niskokaloryczna, ma delikatny smak, który świetnie komponuje się z różnymi dodatkami i umożliwia różnorodne zestawienia kulinarne. Cukinię można jeść na surowo, można ją smażyć, zapiekać, grillować, dusić i marynować. To obowiązkowe warzywo w letnim menu. Co można zrobić z cukinii? Pomysłów jest bez liku... Czytaj »
Autor: Smaczny.pl
Ocena: -
To niezwykle uniwersalne warzywo przybyło do Europy w XVI wieku. Wcześniej, dynię uprawiano w Ameryce Południowej, gdzie ceniono ją głównie za jej właściwości lecznicze, uważano także, iż jej spożywanie pozwala zachować młodość i urodę. W naszym kraju jest bardzo popularna i powszechnie uprawiana. I słusznie. Gdy już kupimy lub wyhodujemy dynię, pojawia się pytanie co zrobić z dyni?? My znamy odpowiedź i mamy kilka smacznych propozycji... Czytaj »
Autor: Dorota
Ocena: 5.00
Cebula jest znanym warzywem o specyficznym słodko-korzennym smaku i ostrym zapachu. Stosowana jest w kuchni jako dodatek do różnych potraw. Natomiast rzadziej stosowana jest jako lek. A szkoda... bo okazuje się jednak, że cebula ma dobroczynne działanie na nasze zdrowie. Jest naturalnym antybiotykiem. Wpływa dodatnio na pracę serca, przyśpiesza gojenie się ran, rozrzedza krew, jest pomocna przy przeziębieniach oraz doskonale wpływa na naszą cerę i włosy. Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Sosy i dressingi są przysłowiową kropką nad „i”. To właśnie te dodatki decydują o smaku potrawy, dodają im finezji i niezwykłego aromatu. Choć sklepowe półki uginają się od najróżniejszych sosów, zachęcamy do samodzielnego ich przygotowania. Domowe są bowiem o niebo lepsze, a oprócz tego są tańsze, pozbawione konserwantów i niezwykle łatwe w przygotowaniu. Czytaj »

Przydatne porady
Książki innych Smakowiczów
Autor: kofinula9362
Liczba przepisów: 4
Srednia ocena: 5.00

Możesz dzielić się przepisami ze wszystkimi Smakowiczami. Dzięki temu poznasz ich opinie na temat Twoich przepisów.

Możliwe jest również przechowywanie przepisów w naszym portalu i nie udostępnianie ich. Dzięki temu masz dostęp do swoich przepisów z każdego komputera podłączonego do Internetu.

Regulamin serwisu · Polityka cookies · Kontakt
© Copyright 2014 Smaczny.pl
Grafika wykonana przez: ArtSeven