Zaloguj się Kup abonament Korzyści i cennik
Tutaj jesteś: Strona główna » Jak zrobić dobrą kruszonkę?
Słownik kulinarny | Przelicznik Wag | Kontakt
Jak zrobić dobrą kruszonkę?
Autor artykulu: EwelinkaData publikacji: 2012-01-20 Odsłon dziennie: -
Polecamy także podobne porady
Na czasie
Panel Smakowicza
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Kup abonament Korzyści i cennik
Skontaktuj się z nami:
Porada pochodzi z książki
Polecamy przepisy
Polecamy artykuły
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Lekkie jak chmurka, puszyste, ze złotą, chrupiącą skórką, roztaczające wokół siebie cudowny zapach... idealne ciasto drożdżowe. Sekret tkwi w odpowiednio dobranych składnikach i właściwym przygotowaniu, które jest czasochłonne, a samo ciasto wymagające i czasem kapryśne. Cały wysiłek rekompensuje jednak smak ciasta :) Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Biszkopt opadł, kruche jest niemiłosiernie twarde, a zamiast pysznego ucieranego ciasta powstał zakalec... Zapewne każdemu, a przynajmniej wielu z nas, przytrafiły się takie kulinarne wpadki podczas pieczenia ciast. Warto zatem sprawdzić jak uniknąć tych przykrych niespodzianek i jak piec ciasta idealne :) Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Żeby upiec ciasto drożdżowe potrzebujemy czasu, cierpliwości i siły. Oprócz tego przyda się też trochę wiedzy. Zdarza się bowiem, że ciasto drożdżowe lubi przysparzać nam kłopotów. A jeśli to tylko możliwe, lepiej uczyć się na cudzych błędach ;) Oto najczęściej pojawiające się problemy podczas pieczenia ciasta drożdżowego. Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Święta to wspaniały, radosny czas - spotkania w gronie rodziny i przyjaciół, magiczna atmosfera, zapach choinki i pierniczków relaks, odpoczynek... Wszystko byłoby cudownie, gdyby nie cała masa obowiązków, które trzeba wykonać przed wigilią. Radzimy jak rozplanować prace, aby uniknąć przedświątecznej bieganiny i stresu. Czytaj »
Autor: Smaczny.pl
Ocena: 5.00
Ile razy dziennie należy jeść i w związku z tym jak najlepiej rozłożyć spożywanie posiłków w czasie doby? Wydaje się, że udzielenie jednoznacznej odpowiedzi na tak postawione pytanie jest nie możliwe, chociażby z powodu tego, że każdy organizm jest inny, a ponadto wiele zależy również od jego wieku. Czytaj »

Książki innych Smakowiczów

Możesz dzielić się przepisami ze wszystkimi Smakowiczami. Dzięki temu poznasz ich opinie na temat Twoich przepisów.

Możliwe jest również przechowywanie przepisów w naszym portalu i nie udostępnianie ich. Dzięki temu masz dostęp do swoich przepisów z każdego komputera podłączonego do Internetu.

Regulamin serwisu · Polityka cookies · Kontakt
© Copyright 2014 Smaczny.pl
Grafika wykonana przez: ArtSeven