Zaloguj się Kup abonament Korzyści i cennik
Tutaj jesteś: Strona główna » Mrożenie maku
Słownik kulinarny | Przelicznik Wag | Sklep | Kontakt
Mrożenie maku
Autor artykulu: ggosia6@vp.plData publikacji: 2008-11-09 Odsłon dziennie: -

Nie należy mrozić masy makowej ani maku przemielon...

Porada dostępna po zalogowaniu
Dostęp do tej porady i wszystkich pozostałych przepisów, artykułów i porad dostępny jest po zalogowaniu.
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Otrzymasz dostęp do wszystkich przepisów, artykułów i porad. Otrzymasz informacje o wartościach odżywczych. Otrzymasz dostęp do strony bez reklam.
Już od 1,66 zł (z VAT) miesięcznie.
Korzyści dla użytkowników extra.smaczny.pl:
smaczny.pl extra
smaczny.pl
Liczba przepisów: 1427 6399
Liczba porad: - 1495
Reklamy: Brak
Możesz dodawać przepisy: - Tak
Wartości odżywcze i kalorie: - Tak
Już od 1,66 zł (z VAT) miesięcznie
Panel Smakowicza
Mam już konto - loguję się:
Adres email:

Hasło:
Nie mam konta - rejestruję się:
Kup abonament Korzyści i cennik
Skontaktuj się z nami:
Porada pochodzi z książki
Autor: ggosia6@vp.pl
Liczba przepisów: 187
Srednia ocena: 4.99
Polecamy przepisy
Polecamy artykuły
Autor: Dorota
Ocena: 5.00
Artykuł traktuje o tym jak przygotować mak do wypieków, aby zapewnić im niepowtarzalny smak. Dowiesz się także co dodać do maku aby wzbogacić jego smak. Czytaj »
Autor: Dorota
Ocena: 5.00
Jak upiec udany biszkopt, ciasto drożdżowe, kruche, francuskie? Sprawdź nasze rady! Czytaj »
Autor: Dorota
Ocena: 4.94
Czy skórkę pomarańczy można z czystym sumieniem wyrzucić. Okazuje się, że po odpowiednich zabiegach może ona być bardzo przydatnym składnikiem naszych wypieków. Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
W kuchni polskiej mak wykorzystuje się głównie do wypieku ciast i słodkości. Trudno wyobrazić sobie wigilijne potrawy bez jego udziału. Strucla makowa, kutia, makówki, makowiec japoński, zawijany, na biszkopcie... Małe nasionka o lekko orzechowym i słodkim smaku są obowiązkowym składnikiem świątecznych dań. Czytaj »
Autor: Agnieszka
Ocena: 5.00
Ponoć drożdżowe ciasto lubi ciepło... dosłownie i w przenośni. Przeciągi mu wyraźnie nie służą, nie lubi także kłótni, a nawet głośnych rozmów. Zdaniem piekarzy i cukierników kluczem do sukcesu jest przestrzeganie zasady „3xC”... Drożdżowe ciasto wymaga ciepła, cierpliwości i czasu. Ile w tym prawdy? Sprawdźmy... Czytaj »

Książki innych Smakowiczów
Autor: Karmelkowo
Liczba przepisów: 1
Srednia ocena: 5.00

Możesz dzielić się przepisami ze wszystkimi Smakowiczami. Dzięki temu poznasz ich opinie na temat Twoich przepisów.

Możliwe jest również przechowywanie przepisów w naszym portalu i nie udostępnianie ich. Dzięki temu masz dostęp do swoich przepisów z każdego komputera podłączonego do Internetu.

Regulamin serwisu · Polityka cookies · Kontakt
© Copyright 2014 Smaczny.pl
Grafika wykonana przez: ArtSeven